Ми займаємось розробкой та виробництвом спортивного обладненням. Виробництво серійне, а також і на замовлення. Теріторіально ми знаходимось в Харкові.

Як що у Вас є запитання або пропозиції, звертайтесь за телефоном  +380630337333

Тренажери бувають різні за розміром та своїми функціональними можливостями. Але коли ми вирішуємо питання, який тренажер поставити вдома, то одразу з’являються критерії вибору. Це має бути компактний, надійний та багатофункціональний тренажер, який підходив би для всієї родини. Одним із таких тренажерів є тренажер «УНА», про який ми хотіли б розповісти. Не можна сказати, що він кращий чи гірший за інших, подібних тренажерів. Всі вони відрізняються за якістю, за конструкцією та за функціональними можливостями. Але всіх їх поєднує функціональність та доступність, що дуже важливо для більшості потенційних покупців.

Тренажер – це не панацея, він не буде за вас робитиме вправи. Тренажер – це можливість. Можливість ставати сильнішою та впевненішою в собі людиною. Регулярні фізичні вправи здатні з слабенького підлітка зробити сильного, впевненого в собі юнака, а дівчатам надати ідеальної форми. Фізичні вправи не лише формують тіло, а й свідомість. Підвищення планки своїх можливостей, з постійним подоланням своїх слабкостей, зміцнює волю. Витрачені 20-30 хвилин на день на виконання вправ, повертаються сторицею, більшою ефективністю в роботі, швидко прийнятими рішеннями, здоров’ям, енергійністю та відчуттям впевненості, якого стає дедалі більше. Вчені стверджують, що заняття фізичними вправами роблять життя довшим і яскравішим, позбавляючи обмежень і розкриваючи можливості.

Тренажер буде цікавим навіть дітям. Його можна перетворити на корабель, джунглі, на все, що тільки уявить дитяча фантазія. І зробити це можна якщо розмістити на ньому канатик, драбинку та кільця. Дітям точно не буде нудно, а головне буде корисним. Розвиватимуться чіпкість, координація рухів, розуміння межі своїх можливостей, а також впевненість у собі, у своїх силах.

Підбиваючи підсумки, хотілося б сказати: функціональність – для всієї родини, доступність – доступніша за сучасні мобільні телефони, які ламаються і губляться. Зробіть собі та своїм близьким подарунок. Подарунок, як можливість бути здоровими, сильними та впевненими у собі, успішними завжди та у всьому. Успіхів!

Кошик